Miód wielokwiatowy
To doskonałe źródło łatwo przyswajalnej energii.
Miód wrzosowy
Miód wrzosowy często zwany jest „królem miodów”. Dlaczego? Ze względu na bardzo trudny i czasochłonny proces pozyskiwania.
Miód z pyłkiem pszczelim i pierzgą
SKŁAD: miód wielokwiatowy 93%, pyłek pszczeli 3,5% pierzga pszczela 3,5%
To połączenie naturalnego miodu wielokwiatowego z pyłkiem i pierzgą pszczelą –100% naturalnych składników zamkniętych w jednym słoiku.
Miód z pyłkiem pszczelim
SKŁAD: miód wielokwiatowy 90%, pyłek pszczeli 10%
Naturalnym zjawiskiem dotyczącym każdej odmiany miodu jest jego krystalizacja. Świadczy to o jego naturalnym pochodzeniu. Skrystalizowany miód z łatwością można przywrócić do formy płynnej podgrzewając go do temperatury maksymalnie 42°C (powyżej tej temperatury miód zaczyna tracić swoje właściwości).